UITLIJNEN ON DEMAND

Uw Porsche perfect laten uitlijnen: geen overbodige luxe.

Uitlijnen: één van de belangrijkste aspecten van uw Porsche. Of het nu gaat om een race Porsche, een klassieker of een Porsche voor dagelijks gebruik: een slecht uitgelijnde Porsche kan onveilig zijn en komt uw rijplezier niet ten goede. Zonder dat u het in de gaten heeft, kan uw Porsche uit balans raken door bijvoorbeeld stoepranden, gaten in de weg. Op den duur gaat u het merken: uw Porsche stuurt minder prettig en er ontstaat overbodige slijtage aan uw banden en wielophanging.

Om erger te voorkomen adviseren wij u om 1x per jaar de uitlijning van uw Porsche door ons laten controleren. In onze werkplaats hebben we daar uiteraard de meest geavanceerde apparatuur voor. Dit nemen we ook op in het onderhoudsplan die we samen met u opstellen tijdens onze service dialoog.

Uitlijnen vergroot uw rijplezier en draagt bij aan uw veiligheid.

Wilt u meer informatie? Maakt u dan direct een afspraak over uitlijnen on demand via onderstaand formulier of belt u even via +31 (0)76-54 30 911

Rennsport

Rennsport is een onafhankelijke Porschespecialst. De specialist die alleen verantwoord onderhoud uitvoert aan Porsches [van klassiek t/m nieuwste Porsches] door jarenlange ervaring.

Kennis, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen zijn de waarden waar Rennsport voor staat.

Contact

Hoeksteen 18g
NL- 4815 PR  Breda
Tel:  +31 (0)76-54 30 911
Email: info@rennsport.nl
KvK: 20115635

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 12.00 uur (bij voorkeur op afspraak)