ONDERHOUD

Al sinds 2004 is Rennsport de onafhankelijke Porsche specialist. In de loop der jaren is onze kennis alleen nog maar vergroot. Doordat wij openstaan voor vernieuwingen en combineren met onze eigen ervaringen zijn we uiteindelijk geworden wie wij zijn.

We zijn dan ook trots dat wij zeer veel vaste klanten hebben, die ons het onderhoud van hun Porsche toe vertrouwen. Nieuwe klanten komen meestal via mond-op-mond reclame naar ons toe. Wij staan bekend om onze gedrevenheid om alles in één keer goed te doen.

Door onze centrale ligging weten ook de Porsche rijders uit heel Nederland (o.a. Rotterdam, Amsterdam) en België ons te vinden.

Naast onderhoud en reparatie bieden wij nog veel meer. We helpen u met alles waarbij onze Porsche kennis en kunde voor nodig is. Als het nu gaat om aankoopkeuring, software op maat, bandenservice, revisie of een APK Keuring, u en uw Porsche zijn bij ons in goede handen. Rennsport denkt altijd met u mee.

Rennsport

Rennsport is een onafhankelijke Porschespecialst. De specialist die alleen verantwoord onderhoud uitvoert aan Porsches [van klassiek t/m nieuwste Porsches] door jarenlange ervaring.

Kennis, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen zijn de waarden waar Rennsport voor staat.

Contact

Hoeksteen 18g
NL- 4815 PR  Breda
Tel:  +31 (0)76-54 30 911
Email: info@rennsport.nl
KvK: 20115635

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 12.00 uur (bij voorkeur op afspraak)