ONDERHOUD EN REPARATIE

In onze modern ingerichte werkplaats vindt u alle faciliteiten die nodig zijn voor het juist onderhouden van uw Porsche. Dit geldt ook voor de nieuwste modellen. Hiervoor is een zeer ruime kennis en jarenlange ervaring aanwezig. Een hele opgave? Niet voor ons: Porsche zit ons in het bloed.

We onderhouden met de nieuwste gereedschappen om zo het beste uit iedere Porsche te halen. Dat is ons doel en daar zetten we ons iedere dag voor in. Uw Porsche heeft onze prioriteit, ook als dat betekent dat we langer dan verwacht in de werkplaats te vinden zijn!

We willen graag dat u weet waar u aan toe bent: wat we precies gaan doen, hoe lang het onderhoud gaat duren en wat het u gaat kosten. Dit bespreken we van te voren met u. Als de dingen anders lopen dan verwacht, betrekken we u er meteen bij en steken we de koppen weer even bij elkaar om te kijken wat we doen. Geen verrassingen maar een duidelijk pad naar de hoogste kwaliteit.

Staat uw Porsche hier voor onderhoud en wilt u graag mobiel blijven? Dat snappen we; geef dit van te voren aan en wij zorgen voor passend vervangend vervoer.

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak dan kunt u ook onderstaand formulier invullen en versturen of belt u even via +31 (0)76-54 30 911.

Rennsport

Rennsport is een onafhankelijke Porschespecialst. De specialist die alleen verantwoord onderhoud uitvoert aan Porsches [van klassiek t/m nieuwste Porsches] door jarenlange ervaring.

Kennis, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen zijn de waarden waar Rennsport voor staat.

Contact

Hoeksteen 18g
NL- 4815 PR  Breda
Tel:  +31 (0)76-54 30 911
Email: info@rennsport.nl
KvK: 20115635

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 12.00 uur (bij voorkeur op afspraak)