SERVICE DIALOOG

De meeste van onze klanten zijn zeer betrokken bij hun auto. Een betrokkenheid die verder gaat. Wij begrijpen dat en daarom bieden wij een service dialoog aan. In deze populaire dialoog bespreken we alles omtrent uw Porsche. Het geeft u niet alleen veel inzicht, het biedt ons ook de mogelijkheid om nog intensiever in te spelen op uw wensen en ervaringen.

Na de service dialoog maken wij een plan waarin we het pad uitstippen van wat direct nodig is, wat uw wensen zijn en wat later uitgevoerd kan worden. U krijgt zo een duidelijk beeld van de technische mogelijkheden en de stappen die gezet kunnen worden op het gebied van onderhoud en reparatie of wellicht cosmetisch onderhoud.

Onze service dialoog wordt zeer gewaardeerd en leidt onherroepelijk tot betere beheersing van uw Porsche.

Wij willen u ook graag uitnodigen voor zo’n dialoog. Bel +31 (0)76-54 30 911 of vul direct onderstaand contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om een afspraak in te plannen.

Rennsport

Rennsport is een onafhankelijke Porschespecialst. De specialist die alleen verantwoord onderhoud uitvoert aan Porsches [van klassiek t/m nieuwste Porsches] door jarenlange ervaring.

Kennis, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen zijn de waarden waar Rennsport voor staat.

Contact

Hoeksteen 18g
NL- 4815 PR  Breda
Tel:  +31 (0)76-54 30 911
Email: info@rennsport.nl
KvK: 20115635

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 12.00 uur (bij voorkeur op afspraak)