OVER ONS

Lothar van Tilburg: een Porsche-specialist met ongekende topkennis en passie

Lothar van Tilburg weet als geen ander dat Porsches en hun eigenaren één zijn: geen enkele Porsche is hetzelfde. Iedere reparatie of modificatie vereist een andere aanpak.

Sinds 1990 is Lothar van Tilburg gepassioneerd voor de kwaliteit van Porsches en eigenaar sinds 2004 van Rennsport Porsche Breda. Járenlange ervaring en een gezonde dosis drang naar perfectie leidt tot ongekende specifieke kennis en kunde op elk gebied van Porsche onderhoud en reparaties.

Rennsport Porsche-specialisten

Topkwaliteit, eerlijke prijzen, perfectie en duidelijke communicatie. Een greep uit de waarden waar wij iedere dag mee werken. We maken het liefst gebruik van originele Porsche-onderdelen. In een enkel geval is het beter om daar van af te wijken. Dat doen we dan ook.  Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Porsche onderhoud & reparatie en nog veel meer.

Naast onderhoud & reparatie bieden wij nog veel meer. We helpen u met alles waarbij onze Porsche kennis en kunde voor nodig is. Als het nu gaat om aankoopkeuring, software op maat, bandenservice, revisie of een APK Keuring, u en uw Porsche zijn bij ons in goede handen. Altijd.

Wilt u meer informatie over Rennsport en de mogelijkheden dan kunt u altijd contact opnemen via onderstaand formulier of bellen met +31 (0)76-54 30 911.

Rennsport

Rennsport is een onafhankelijke Porschespecialst. De specialist die alleen verantwoord onderhoud uitvoert aan Porsches [van klassiek t/m nieuwste Porsches] door jarenlange ervaring.

Kennis, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen zijn de waarden waar Rennsport voor staat.

Contact

Hoeksteen 18g
NL- 4815 PR  Breda
Tel:  +31 (0)76-54 30 911
Email: info@rennsport.nl
KvK: 20115635

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 12.00 uur (bij voorkeur op afspraak)