ONDERSTEL UPGRADE

Rijstabiliteit, wegligging en prestatie: allemaal belangrijke zaken voor een Porscherijder. Om dit op topniveau voor u te kunnen realiseren, heeft Rennsport zich gespecialiseerd in het upgraden van uw onderstel. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld modificaties aan de wielophanging, instelbare schokdempers en stabilisatorstangen of andere wielen.

Nu is het niet zo dat nieuwe schokdempers één op één de prestaties uw Porsche verbeteren. Juist de samenstelling en afstelling maakt het dat uw Porsche optimaal presteert. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact wat mogelijk is om alles perfect op elkaar af te stellen. Dit is ook nodig voor een goede uitweging.

Rennsport past uw Porsche aan waardoor de prestaties van uw Porsche verbetert. Dit doen wij alleen op een verantwoorde manier. Uw veiligheid staat bij ons voorop. Altijd.

Wilt u meer informatie? Maakt u dan direct een afspraak over een onderstel upgrade voor uw Porsche via onderstaand formulier of u belt +31 (0)76-54 30 911.

Rennsport

Rennsport is een onafhankelijke Porschespecialst. De specialist die alleen verantwoord onderhoud uitvoert aan Porsches [van klassiek t/m nieuwste Porsches] door jarenlange ervaring.

Kennis, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen zijn de waarden waar Rennsport voor staat.

Contact

Hoeksteen 18g
NL- 4815 PR  Breda
Tel:  +31 (0)76-54 30 911
Email: info@rennsport.nl
KvK: 20115635

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 12.00 uur (bij voorkeur op afspraak)