SEMI-SLICKS

High performance banden en Semi-Slicks voor uw Porsche

Daar waar Slicks alléén in races en op het circuit gebruikt mogen worden, zijn Semi-Slicks op de openbare weg toegestaan. Dit komt doordat bij Semi-Slicks groeven zijn aangebracht om regenwater af te voeren. De Semi-Slick onderscheidt zich van de normale wegband door een andere opbouw van het karkas en de samenstelling van het rubber (ook wel compound genoemd). Deze banden genereren dan ook meer grip.

U bent niet voor niets Porsche gaan rijden. U begrijpt dan ook dat ook hier verschillende mogelijkheden in zijn. Omdat Rennsport een uitgebreide bandenservice heeft, bespreken we altijd samen welke banden u het beste passen.

Wilt u weten of deze banden geschikt zijn voor uw type Porsche, neem dan contact met ons op. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of maak direct een afspraak via +31 (0)76-54 30 911

Rennsport

Rennsport is een onafhankelijke Porschespecialst. De specialist die alleen verantwoord onderhoud uitvoert aan Porsches [van klassiek t/m nieuwste Porsches] door jarenlange ervaring.

Kennis, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen zijn de waarden waar Rennsport voor staat.

Contact

Hoeksteen 18g
NL- 4815 PR  Breda
Tel:  +31 (0)76-54 30 911
Email: info@rennsport.nl
KvK: 20115635

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 12.00 uur (bij voorkeur op afspraak)