AANKOOPKEURING

Aanschaf van een Porsche is altijd een spannend moment. Aan de ene kant weet u dat de Porsche bij u hoort. Aan de andere kant kent u ook het risico om geconfronteerd te worden met onverwachte onderhouds- en reparatiekosten. Een deskundig uitgevoerde aankoopkeuring biedt alle duidelijkheid en voorkomt teleurstellingen. Rennsport denkt altijd met u mee en is als onafhankelijk Porsche-specialist de juiste partij om deze aankoopkeuring uit te voeren.

Porsche-aankoopkeuring: Onafhankelijk en deskundige inspectie voor de koop.

Tijdens een uitgebreide inspectie checken wij de Porsche op diverse punten. We bepalen zaken zoals de conditie en technische staat van carrosserie, het onderstel, de versnellingsbak, het remsysteem en de stuurinrichting bepaald. De motor wordt onderworpen aan een grondige inspectie op bijvoorbeeld lekkages.

Ook de laklaagdikte wordt door ons nauwkeurig bekeken om zo de originaliteit te kunnen beoordelen.

Door onze jarenlange ervaring in onze Porsche-werkplaats waarin we dag in dag uit Porsches onder handen nemen, kunnen wij snel de originaliteit en eventuele gebreken van uw nieuwe Porsche vaststellen. We hebben de afgelopen jaren vele aankoopkeuringen uitgevoerd; we weten maar al te goed waar we op moeten letten.

We adviseren u te allen tijde een aankoopkeuring door Rennsport uit te laten voeren voor u uw Porsche aanschaft. Wij kunnen dit altijd op korte termijn voor u doen. U ontvangt dan een uitgebreid rapport waarin op een duidelijke manier onze bevindingen staan. Hierin vindt u ook de eventuele kosten die volgens ons nodig zijn om uw Porsche – naar onze maatstaven –  te optimaliseren.

Een aankoopkeuring kost € 295,-  inclusief BTW.

Wilt u een compressietest en een controle op de cilinderwanden laten uitvoeren, vraag naar de kosten.Deze kunnen per model variëren.

Met een Porsche-aankoopkeuring rijdt u zonder problemen en zonder vervelende verrassingen in uw nieuwe Porsche.

Voor een snelle aankoopkeuring kunt het beste contact opnemen via onderstaand formulier of direct te bellen +31 (0)76-54 30 911 voor een afspraak.

Rennsport

Rennsport is een onafhankelijke Porschespecialst. De specialist die alleen verantwoord onderhoud uitvoert aan Porsches [van klassiek t/m nieuwste Porsches] door jarenlange ervaring.

Kennis, betrouwbaarheid en eerlijke prijzen zijn de waarden waar Rennsport voor staat.

Contact

Hoeksteen 18g
NL- 4815 PR  Breda
Tel:  +31 (0)76-54 30 911
Email: info@rennsport.nl
KvK: 20115635

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 12.00 uur (bij voorkeur op afspraak)